Löfven: Jag har haft åtminstone 5-6 starköl i kroppen när jag tagit varje viktiga beslut

ölven

Statsminister Stefan Löfvens tid vid makten har varit kantad av bekymmer, misstag och blunders – eller som han själv skulle ha uttryckt det…en massa käbbel – men nu har ännu ett problem uppdagats. Det var under en presskonferens i morse som Löfven bekände att han dansat med djävulen I flaskan under ödesdigra omständigheter – detta är vad han hade att säga.

Jag vet att många av er betraktar mig som lite av en halvgud med tanke på hur mycket makt jag har i samhället och med tanke på hur givmild och altruistisk jag är mot alla flyktingar som behöver bostad och jobb – men nu har jag en bekännelse som kanske kommer att få er att inse att jag bara är människa, eller åtminstone att jag har nära kontakt med mänskligheten.

Så här ligger det till…jag har tagit varje viktiga statsministerbeslut i ett berusat tillstånd . Jag har haft åtminstone 5-6 starköl i kroppen och varit på väg hem från krogen när jag tagit beslut som att t.ex utlysa nyval och att sedan ändra mig. Det har ju gått bra ändå, men jag vill bara att ni vet att också jag är människa och att även jag kan begå misstag.”

Stefan Löfven lämnade presskonferens genom att högt skrika att paparazzi inte skulle följa efter honom – det gjorde ingen.

Vad Stefans tendens att ta stora beslut med några biror innanför jackan kommer att få för konsekvenser för landets framtid är ännu oklart, men så fort vi märker att det går åt helvete igen så vet vi varför.

För att diskutera Stefans problem, twittra under #StefanÖlven

Comments

comments

Be the first to comment on "Löfven: Jag har haft åtminstone 5-6 starköl i kroppen när jag tagit varje viktiga beslut"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*