Folk över 50 borde inte få rösta – det är inte er framtid det handlar om

Jag blir så förbannad på alla gamla mossiga gubbar och tanter som finns överallt i Facebook kommentarerna och i artikelkommentarer på nyhetssidor och sådär. Ni känner till dem – de som föddes typ på 50 eller 60 talet – de som typ var unga när Kalla Kriget höll på och som lyssnade på Rolling Stones och sånt där sexistiskt, gubbsjukt SKIT. De hade typ betalat skatt i ett kvarts sekel när 9/11 hände och de tror fortfarande att de har nått å säga till om ÅR. FUCKING. 2016. Åt helvete med eran Olof Palme (som ni alltid pratar om), era LP skivor, eran Ulf Lundell, eran Björn Skifs, eran ”Vill ha dig i mörkret hos mig” – för vet ni vad? Ingen vill ha er i mörkret längre – inte sedan det började hänga lite varstans och sen kråkfötterna började göra avtryck i era gamla 1900-tals ansikten.

Ni ska alltid kommentera en massa skit om att ”det var bättre förr” att ”det var lugnare förr” och sånt strunt – ni är alla gamla rasister – det är allt ni är – inte konstigt att så många gamlingar röstar på SD – ni är bara rädda för lite ny kultur och lite människor som har lite annorlunda traditioner än er själva – ni tror att Sverige tillhör oss som bor här – Ni tror att man ska vara stolt över att vara Svensk – Ni äter fortfarande kött – Ni kallar fortfarande era barn för ”han” och ”hon”.

Jag tycker det borde införas en ny lag – en lag som förbjöd alla över 50 från att rösta i Riksdagsvalet – först då skulle vi kunna uppnå riktig demokrati eftersom ni som är 50 eller över alltid röstar på odemokratiska partierna. Den här lagen borde införas så snart som möjligt så att ni gamla troll inte har möjlighet att rösta i nästa val som kommer vara om typ 2 år. Jag hoppas att INNERLIGT att regeringen lyssnar på det här förslaget som jag nu, typ, framför, för då kanske en stor del av de gamlingar som tänkte rösta på typ SD förbjuds från att rösta och vi yngre människor som har lite jävla koll kunde få lite mer makt.

Gamlingar – inse nu att det är min generation som borde ha all makten i samhället, för ni kommer ju typ vara döda om 10 år ändå – ni vet inte ens vad Snapchat är, varför ska ni få rösta? Kan ni berätta det för mig? Eller kan ni ens läsa det här på eran gamla dator? Jag kanske ska skicka ett sånt där pappersbrev? Jag hoppas att Stefan Löfven, en av de mest klarsynta statsministrarna vi haft sen Göran Persson, tar till sig mitt förslag och gör det till verklighet så snart som möjligt.

För att diskutera den här artikeln, twittra under #InteGamlingarnasVal 

Comments

comments

Be the first to comment on "Folk över 50 borde inte få rösta – det är inte er framtid det handlar om"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*